Moster Peter Vanillekranse.

500 g. Mel
280 g. Smør
300 g. Sukker (melis)
1 stk.  Æg
1 stang vanille
½ tsk. Hjortetaksalt
60 g. Mandler, hakkede.

Dejen skal helst laves dagen før og lægges i køleskab.

Moster Peter Jødekager.

250 g. Mel
125 g. Smør
125 g. Sukker (melis)
2 Æg 
1/4 tsk. Hjortetakssalt 

 

Pensles med æggehvide og pyntes med kanelsukker og evt. hakkede mandler.

Mors (Astrid) Klejner

500 g. mel
125 g. smør
125 g. sukker
3 æg
lidt kardemomme
lidt hjortetaksalt

½ kg. Palmin til kogning.

Dejen skal have stuetemperatur, når den  rulles ud.

December 2007 - Noa vasker kagedåser mm.! hos Moster Mia