bagside af Julekort 1908
klik på billederne for at se dem store

(3 øre) Svaneke den 24-12-08. Frk. Petra Kyhn, adr. Hr. Grushandler Kyhn, Søndergade, Svaneke. "En glædelig Jul og et godt Nytaar ønskes af Bodil"

(5 øre) Svaneke - 1-12-1910 - Frk. Marie Hjorth, Boghandelen, Storegade, Svaneke  - "Gatuleren paa Fødselsdagen fra Far og Mor - Tyt (hund) og Anne"

(5 øre) Svaneke - 5.4.12 - Frk. Petra Kyhn - adr. Hotel Faxe, Faxe, Sjælland - "Kære Petra. Mange Tak for Pakken med alt Indhold, Lysdugen er er nydelig og Moder blev glad for den du maa ogsaa have mange tak for Pudebetrækkene men det er jo alt for meget at sende. Vi skal have Bryllup den 12. april kl. 4 men saa kan du tænke Anne Kofoed skal ogsaa have Bryllup den dag kl. 3 det synes jeg nu der ikke er nogen Mening i for naar de vidste vi skulde have saa kunde de jo bestemt en anden dag men saadan gaar det jo men Jeg siger bare det var overstaaet Glædelig Paaske og Hilsen fra os alle Kærlig hilsen Andrea - det er saadan væmmelig Vejr med regn."

(5 øre) Fru Kyhn, Svannike, Bornholm. "Rungsted 18.7.1913 Kære Allesammen Hjertelig til Lykke paa Fødselsdagen fra Besten og Farmor og alt Godt i det nye aar vi har det Godt og det har di vel ogse men ingen Regn vi faar det er saa tørt og det er det vel hos eder med - Hjertelig Hilsen til Alle - Hilsen til mine smaa"

(5 øre) Svaneke 21-12-1913 Petra Kyhn, Ny Rosenborg, Vestervolgade No 2, København - " Kære Petra, Tak for pakken jeg vil gerne have og vide vad det er Jørgensen fortæller, du kan tro her er Stormflod det begyndte i Mandagsaften og har varet helt til i Dag det er ligesaa galt som i 1904 Bøgedierne er gaaet og paa Østergade kunde vi ikke gaa for Bølgerne slog os om ørene saa det var ???hedt du skal snart faa brev Glædelig Nytaar Venlig hilsen Far Mor Anne Carl"

(5 øre) Gudhjem, 27.12.15 - Frk. Anna Kyhn, Søndergade, Svaneke. Modtag hermed min hjerteligste Lykønskning i Dagens anledning med Tak for sidst. Signe - Glædelig Nytaar! paa Gensyn da (og god fornøjelse paa Juletræet du  Kone)

(5 øre) Svaneke 11.5.16 - Skibsfører L Petersen, Gl. Sigurd, Havnekontoret, Rønne. - Svaneke Onsdag - "Kære Ludvig, Ja længer er jeg nu ikke kommet, jeg syntes Vejret var for sløjt i gaar Jeg havde jo været frosset ihjæl inden vi nåede Randkløve, men i morgen rejser jeg vordan Vejret saa end bliver det er saa kedeligt at vente - Kærlig hilsen Anne"

(5 øre) - Frøken Anna Kyhn, Søndergade, Svaneke - "Højskolehjemmet  8/9 1916 - Lille Kyhn. Kan du ikke fortælle mig om det bliver godt Maaneskin næste Søndag for saa vil jeg se at komme Hjem. Hvordan gaar det har du sat smag paa vore Blommer. Venlig hilsen Antonie"

(5 øre) Svaneke 5.4.17 - Fisker C. Jørgensen, Strandvejen, Rungsted, Sjælland. - "En glædelig Paaske ønskes fra os alle"

(15 øre) Svaneke den 19/2 1924 - Frøken Petra Kyhn, Hr. Direktør Nielsen, Clasensgade 3-3a, København Ø "Kiere Petra Til Lykke med Fødselsdagen paa Taarsdag og alt godt i det nye Aar synes du ikke kiere Petra at det er en skrækkelig Vinter at vi har i Aar. En herlig hilse fra din gam ???"

Svaneke den 13/11 29 - "Kære Andrea! - Hjertelig til Lykke med fødselsdagen og til Lykke med din Fars 70. Det havde været morsomt at se nogen af jer herhjemme men det er jo ingen rar Arstid at rejse paa. Mange hilsener til Jer alle - Marie"

(15 norske øre) Haugesund 5/12 - 39. Herr Poulsen, Madvigs Alle 6, København - "Jeg ønsker Dem til lykke med dagen. Ønsker jeg hadde været nærmere så hadde jeg kanskje nådd i festen. Hils Petra så meget. Selv er De vennligst hilset fra Ragnar"

(15 norske øre) Haugesund 7-9-47. Fru Petra Kyhn Poulsen, Madvigs alle 6, København - "Kære begge to. Ja, saa er jeg i Hgsd. og hadde en herlig tur hjem. Ragnar hentet mig i Dsb, det var jeg glad for. Nu har jeg ligget i sengen 1 uge, Influensa med høj temperatur, nu gaar det lidt bedre, om en stadig lidt træt. Vejret har været herligt, men i dag regner det. Skal hilse fra alle hjemme. Kærlig hilsen Harriet."

(15 øre) Svaneke den 10/11 49 - Fru Andrea Jørgensen, Sdr. Strandvej 116, Rungsted Kyst - "Kære Andrea - De hjerteligste Lykønskninger paa Fødselsdagen paa Søndag saa faar du vel hele Familien hjem Hils Dem alle. Her har vi det som sædvanlig. Hilsen til dig og din Mand fra Olga, Adolf og Farmor"

(20 øre) 30.6.53 - Fru Petra Kyhn Poulsen, P. D. Løwsalle 18, 4. th., København N. - "Kære moster Peter! Så er vi i Svaneke igen, vi lå i gudhjem om Søndagen, men det var ikke til at holde ud, så mandag morgen startede vi til Svaneke, det ved vi da hvad er vi var søsyge alle på turen over, da vi kom til Falsterbo var der så megen sø og så var det jo for sent med Piller vi blev sat af i Hammerhavn og så holdt Bilerne der og kørte os videre du kan tro vi var glade for det - hilsen fra os alle - Pia var den eneste der klarede sig hun sov hele tiden."